Preparation Time: 10 mins
Cooking Time: 30 mins
Meal type:
Main Dishes
Lunch
Rating:
FatSecret Members Average Rating
|
C'est la tarte de l'été.
Ingredients
Directions
- Couper l'oignon en petits morceaux. Les faire revenir dans l'huile d'olive jusqu'à ce qu'ils deviennent translucides et un peu dorés.
- Pendant, ce temps, étaler la pâte brisée dans le moule à tarte, piquez la pâte avec une fourchette. Découpez les tomates en rondelles.
- Verser les oignons sur la pâte et déposer les rondelles de tomates. Salez, poivrez, mettez du thym ou autres persillades. Enfournez 30 mn au four Th. 210.
130 members have added this recipe to their cookbook.
|
Reviews
Excellent avec un peu de moutarde ou condiment dans le fond de tarte également !!! Une recette que ma mère me fesait souvent :)
22 Sep 18 by member: seb678
|
|
|
|
|
Review this recipe
You must sign in to review this recipe. Click here to sign in.
|
|
|
Find More Recipes
|
Filter by Meal Type
Main Dishes
Lunch
Newest Recipes
Delicious and high-protein dish.
|
Sweet, moist, and delicious.
|
Chewy and delicious double chocolate chip.
|
Sweet, moist, and delicious snack.
|
|
Submit a Recipe
Nutritional Summary:
|
|
There are 156 calories in 1 serving of Tarte à la Tomate.
|
|
Calorie Breakdown: 44% fat, 49% carbs, 6% prot. |
|
Nutrition Facts
Amount Per Serving
Calories
156
% Daily Values*
Total Fat
7.75g
10%
Saturated Fat
0.42g
2%
Trans Fat
-
Polyunsaturated Fat
0.323g
Monounsaturated Fat
1.971g
Cholesterol
0mg
0%
Sodium
115mg
5%
Total Carbohydrate
19.3g
7%
Dietary Fiber
1.8g
6%
Sugars
3.94g
Protein
2.54g
Vitamin D
-
Calcium
18mg
1%
Iron
0.28mg
2%
Potassium
234mg
5%
Vitamin A
29mcg
3%
Vitamin C
11.9mg
13%
Calorie Breakdown:
Carbohydrate (50%)
Fat (44%)
Protein (6%)
|
|
*Based on an RDI of 2000 calories
|