Preparation Time: 15 mins
Cooking Time: 10 mins
Rating:
FatSecret Members Average Rating
|
Réalisation facile et rapide.
Ingredients
Directions
- Couper la courgette en rondelle et en mettre 16 de côté.
- Cuire le reste de la courgette à la vapeur pendant 10min environ.
- Mixer la courgette y ajouter la crème, le sel, le poivre, le basilic et le vinaigre.
- Mixer à nouveau quelques secondes.
- Battre les blancs en neige et les incorporer à la préparation à la courgette.
- Dresser dans quatre verres en alternance couche de mousse et deux rondelles de courgettes
- Laisser reposer au frais au moins une heure.
112 members have added this recipe to their cookbook.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Reviews
Je l'ai transformer de cette façon: courgettes cuits à la vapeur.ajouter une brique de sauce soja cuisine et une cuillère à soupe de savora.
26 Aug 16 by member: zazaelisa
|
ca a l air trop bon!!! j 'essaye
12 Aug 16 by member: Nathy23270
|
|
|
|
|
Review this recipe
You must sign in to review this recipe. Click here to sign in.
|
|
|
Find More Recipes
|
Filter by Meal Type
Appetizers
Newest Recipes
Slightly sweet and delicious dessert or as a snack.
|
Sweet, moist, and delicious.
|
Easy, quick, and healthy snacks or desserts.
|
Soft and tasty, perfect for breakfast with coffee.
|
|
Submit a Recipe
Nutritional Summary:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
There are 49 calories in 1 serving of Mousse de Courgette.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Calorie Breakdown: 43% fat, 32% carbs, 25% prot. |
|
Nutrition Facts
Amount Per Serving
Calories
48
% Daily Values*
Total Fat
2.44g
3%
Saturated Fat
0.054g
0%
Trans Fat
-
Polyunsaturated Fat
0.062g
Monounsaturated Fat
0.012g
Cholesterol
0mg
0%
Sodium
74mg
3%
Total Carbohydrate
4.06g
1%
Dietary Fiber
0.9g
3%
Sugars
1.87g
Protein
3.16g
Vitamin D
0mcg
0%
Calcium
14mg
1%
Iron
0.32mg
2%
Potassium
230mg
5%
Vitamin A
11mcg
1%
Vitamin C
13mg
14%
Calorie Breakdown:
Carbohydrate (32%)
Fat (43%)
Protein (25%)
|
|
*Based on an RDI of 2000 calories
|